El darrer dia de la #DruidaExperience Jove – Campaments dia 10

Avui és el darrer dia de la nostra aventura! i ara, amb la distància del camí recorregut, podem afirmar que ha estat una experiència única!

Hem endegat el darrer dia, com sempre, amb la nostra cançó, la cançó de la #DruidaExperience i hem anat a esmorzar! Un esmorzar d’allò més complet, ja que el dia d’avui es presentava força atapeït!

Després dels serveis hem començat a fer-nos la motxilla per anar avançant! i trobar coses dins les tendes ha estat tasca d’arqueologia! De qui és aquesta samarreta? i aquest banyador?

Com que a Montesquiu la temperatura puja ràpid, hem optat per fer-nos la darrera remullada a la piscina! També per mantenir la nostra tonalitat a la pell (que això els i les joves ho valoren molt!).

Un cops canviats i fresquets hem iniciat el desmuntatge del campament! Moment pel record! mica en mica, el que ha estat casa nostra durant 10 dies (9 si comptem el canvi d’ubicació) s’anava desfent! Els pals, les piquetes, les tendes… tot tenia una anècdota que explicar!

I ja havíem arribat al moment de dinar, el nostre darrer àpat plegats! Com que era un dia important hem fet totes les cançons de bon profit! nyam, nyam…

I ràpid, ràpid a fer els serveis, acabar de recollir materials, signar els recordatoris, carregar el cotxe, fer el repàs d’objectes perduts… per donar pas a la darrera caminada! El camí de retorn a l’estació de Sant Quirze (la calor ens ha continuat acompanyant!).

A partir d’aquí ja coneixeu la història, un viatge de tornada en tren i l’arribada a l’estació de St. Andreu, l’hora dels adéus i les abraçades finals!

Han estat 10 dies d’aprenentatges (pels joves i pels monis), de coneixença, d’aventura i de molta màgia! Molts moments pel record, moltes anècdotes a la motxilla, uns grans companys de viatge que ens han marcat per sempre i una aventura pel record!

Gràcies al Joel, la Laia, L’Alexandra, la Joana, l’Aitor, l’Scarlett, l’Aina, el Dani, el Rubén, el Marc, el Carlos, l’Arama i a l’Alex per aquesta fantàstica #DruidaExperience Jove ! Sense vosaltres no hagués estat tant màgica! Gràcies per compartir-ho amb nosaltres, gràcies per ensenyar-nos tant, gràcies per l’alegria i la il·lusió, gràcies per les bromes i els riures plegats, gràcies per la complicitat, gràcies per gaudir de les petites grans coses, gràcies per les reflexions, gràcies per contagiar-nos vida i energia, gràcies per deixar-nos acompanyar-vos en el camí! Fins ben aviat!

 

Deixa un comentari