El valor de la convivència, el cofre i l’observació de planetes – Colònies dia 5

El penúltim dia de colònies l’hem començat amb una excurisoneta fins a la piscina per poder relaxar-nos després de la setmana, ens hem refrescat i hem tornat a casa per dinar.

Després de dinar hem continuat la nostra samarreta, amb esprai i una plantilla li hem pintat una calavera i unes espases de pirata. Quan sortíem de fer les samarretes hem trobat un mapa què ens indicava on era el cofre que havíem perdut la nit anterior! Quina sorpresa!!! Hem seguit el mapa, hem obert el cofre i hem trobat una nota que ens parlava de que és important que haguem après a conviure amb els nostres companys i companyes durant tots els dies que hem estat a Puig-reig.  A més hem trobat una clau i pensant pensant, hem arribar a la conclusió que era la clau de la convivència, que l’hem de portar al casal ja que és un dels valors del pirata Barba Grisa i la necessitem per ajudar-lo.

A la tarda, ens hem refrescat amb la mànega una estona i hem marxat a dutxar-nos. Com que seguim en la onada de calor, ens falten les excuses per mullar-nos.!

Per acabar bé el dia, hem fet una nit d’estels on l’Antoni Xavier ens ha ensenyat tots els secrets del cel, ha explicat moltes curiositats sobre les estrelles, però sobretot sobre els planetes i fins i tot els hem vist amb el seu telescopi!! Ha sigut un moment molt bonic que potser no es repeteix mai a les nostres vides.

Per acabar bé el penúltim dia hem ballat i hem gaudit a la festa final.

 

Avui arribem al darrer dia de la nostra aventura, contents de la #DruidaExperience i amb la motxilla carregada d’experiències i vivències!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s