El tres en ratlla, els jocs d’aigua i la felicitat – Casal 5 dia 5

Avui, al casal d’estiu de la #DruidaExperience,  hem aconseguit el somriure i la felicitat de la nostra pirata Alpargata!

A primera hora, tots els nens i nenes del casal han creat per si mateixos un joc de taula que tant li agrada a la nostra pirata: el joc del tres en ratlla!!! Que xulos han quedat!!! Tots plens de colors i fitxes interessants creades per ells mateixos.
A segona hora, ja que a la pirata li agrada tant jugar, ho hem seguir fent però aquest cop amb l’aigua. Els infants han pogut gaudir de sis activitats plenes de diversió: transvasament d’aigua mitjançant diferents materials del casal, ballar dins la piscina, pista de carrera per relliscar amb dos grans flotadors, teatre, fer bombolles gegants i carrera de bales amb tubs de plàstic i aigua. Súper divertit!!!!

Finalment, hem observat el gran somriure de la nostra pirata Alpargata mitjançant un mural, però de cop i volta, la nostra pirata ens ha donat una sorpresa. Ens ha tornat a venir a veure!!! Ella mateixa ens ha explicat tot el que li hem ajudat durant aquesta setmana: hem arreglat el seu vaixell, hem trobat els seus objectes perduts, hem conegut la importància de conservar la mar de forma neta…

Un altre cop, gràcies als nostres pirates del casal, hem aconseguit un nou valor de la FELICITAT! S’haura obert el gran cofre? Doncs no!!!! Encara ens queda un valor més per aconseguir… Quin serà?

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s