Dia Robinson: tinc gana, els patacons i la nit de por – Campaments dia 8

Al matí vam començar de 0 després de la nit anterior! Ha estat un dia genial!

Vam començar a esmorzar i vam veure en el mapa de l’aventura un camí molt i molt llarg! Això és tractava de fer tot un dia de supervivència! Durant el dia havíem de fer proves per aconseguir recompenses com ara el menjar!

La primera prova consistia en posar-li pedres als peus del company i poder anar avançant al recorregut! Per complicar-ho més, qui posa les pedres ho feia amb els ulls enventats. Els guanyadors es van emportar un fuet!

La següent prova consistia en portar al company a cavall i dur-lo fins a una petita piscina a on hi havien patacons (tazos) i agafar-los conjuntament amb una part del cos.

La tercera prova era la de fer-nos pa amb els ingredients que teníem!

La quarta prova consistia en cercar uns pots de menjar que estaven amagats per un gran camp al costat del campament!

La cinquena prova i última consistia en portar serradures com podien i pesar-la! Havíem de fer un pes concret, si ens passàvem perdíem i si ens faltava també!

Després d’aquestes proves hem anat a refrescar-nos a la piscina!

 

Aportació dels monis:

Realment ha estat un dia genial i súper divertit!

Hem començat el dia triant l’aventura del nostre mapa: avui el camí era força llarg i és que avui, era el dia Robinson!

Durant tot el dia els joves aventurers han tingut que superar diverses proves per a aconseguir el “sobreviure” al campaments!

El primer que hem fet ha estat elaborar cadascú el seu propi pa: barrejar els ingredients, amassar, donar-li forma i posar-lo al forn!

A partir d’aquí proves en diferents moments i en diferents llocs del campament, algunes més complicades que d’altres i en totes havent de superar fites d’enginy, habilitat o recerca! Tot això per grups i aconseguint diversos aliments que s’havien de gestionar durant tot el dia!

Les proves han estat divertidissimes i els joves s’han pres molt seriosament el fet de superar-les! No sabeu la il·lusió que els hi ha fet aconseguir un fuet!!! 🙂

Al vespre ha canviat radicalment l’estil de la supervivència! Hem començat una ginkana de salvament utilitzant les noves tecnologies i els telèfons mòbils! Els joves anaven rebent indicacions per telèfon i s’havien d’orientar, tot cercant el que ha estat el fantàstic sopar de salvament!

La intensitat del dia ens ha generat alguna tensió però ha estat més per diversió que per una altra cosa! I us podem dir que els i les joves són uns supervivents nats!

Però quan creien que tot s’havia acabat, ha arribat la darrera icona del nostre mapa! Hem recuperat la nit de terror i hem pogut fer un dels dos passatges terrorífics que havíem preparat el dia abans! Els ensurts, les genials disfresses i el súper maquillatge ens ha portat a una nit escalofriant (i molt divertida!).

Hem anat a dormir molt tard, però molt contents i satisfets de com havia anat el dia!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s