Piscina de fang, pomes en vinagre i esponges d’aigua – Campaments dia 7

Com tots els dies ens hem llevat amb música! Mentre esmorzàvem va haver un conflicte entre nosaltres, però es va solucionar com amics! El millor del dia, a més, és que van venir de visita més monitors/es de l’esplai! Quina sorpresa!

Després de la trobada amb els monis que van venir al matí, vam fer una ginkana de quatre proves i dividits en dos equips vam començar!

La primera prova consistia en buscar en la piscina plena de fang unes peces de trencaclosques, mentre l’altre equip anava molestant llençant esponges amb aigua!

La següent prova havíem d’agafar una poma d’una galleda amb aigua i vinagre amb la boca, mentre l’altre equip anava llençant aigua i vinagre amb unes xeringues!

La tercera havíem d’agafar un caramel d’un plat amb nata!

La quarta era fer una lluita de bombardes de farina!

Després d’això, vam dinar i vam anar a la piscina i vam berenar!

Després de berenar vam fer el puzzle amb les peces aconseguides a la ginkana: la imatge déia que nosaltres escolliriem com seria la nit entre dues opcions: a/ Zombie b/ noia dormint. Vam escollir triar la del zombie.

Això va consistir en fer l’activitat de nit: ens vam dividir en dos grups (un grup passaria pel túnel de l’altre) i vam començar a preparar-la. Tot anava bé fins que va haver un mal comportament escollint el recorregut que en va fer quedar-nos sense nit de por! Va ser una nit bastant dura!

Aportació dels monis:

Avui ha estat un dia “complicadillo” al campament! Efectivament al matí hem tingut alguns conflictes entre els joves! Res de l’altre món, res greu, però conflictes! Que ens han donat peu a fer gran reflexions amb ells!

El dia ha estat genial i brut al mateix temps! Hem fet la tradicional ginkama bruta a on tots plegats hem acabat ben i ben macos! Farina + fang + aigua + vinagre + nata = campament colorit!

També hem rebut la visita dels monis de l’esplai! Una visita que ha alegrat bastant als joves (i també als monis!).

L’assemblea d’avui del campament ha tractat els conflictes que havíem tingut al llarg del matí, i les reflexions que han fet els joves han estat força interessants!

Després hem preparat per grups la nit de terror! Els dos grups han preparat una passatges del terror que feien força por! Tot molt tètric!

Però just abans de sopar, han esclatat de nou! Ara no entre ells, sinó amb un grup de persones que estaven a la casa de colònies del costat, les quals ens han fet el relleu a la piscina a la tarda!

Els monitors hem optat per tornar a fer la reflexió i que elles i ells decidissin que volien fer amb l’activitat de nit! Ho hem deixat en les seves mans, per què fossin conscients del que havia passat! La seva decisió ha estat no fer l’activitat i anar a dormir! Això hem fet! Demà segur que és un altre dia!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s