En Tarek, la illa misteriosa i el vibac! Colònies dia 3

A colònies continua la #DruidaExperience!

Avui ens hem trobat dues sorpreses res més despertar-nos: una ampolla amb un missatge i una bossa al mig de la piscina. La carta ens deia que hi havia una bossa flotant en una cosa semblant a un llac al mig de la casa i ens deia que vigiléssim perquè podien passar coses. A dins la bossa hi havia un conte que ens explicava la història d’en Tarek un jove que estava acompanyat per un grup de pirates i ens deia que si començàvem a llegir el llibre ens quedaríem atrapats com ell i hauríem de repetir, pas a pas, tot el que ell va fer. La primera pàgina ens deia que ell tenia una aparell que podia veure-ho tot! Llavors totes i tots hem pogut fet una ullera llarga vista (catalejo) i ens han quedat molt xulus! 😉

Després hem continuat l’aventura d’aquest jove i, a la segona pàgina, ens deia que li agradava molt viatjar a una illa on hi havia un munt de pedres precioses, a la piscina hem pujat a unes barques i hem remat fins a l’illa Tuki-tuki i allà hem anat en busca de les pedres però no les hem trobat! Al tornar de l’illa ens ha agafat una tempesta marítima que ens ha trencat les dues barquetes i no hem pogut tornar a casa! Però hem llegit a la següent pàgina que havíem de construir les nostres pròpies barques i amb materials naturals que hem trobat, hem fet la nostra barca i les nostres veles.
A la darrera pàgina que hem llegit ens deia que havien menjat uns alimenta que estaven dolents i els pirates s’han posat malalts, llavors en Tarek ha anat en busca de menjar i nosaltres al seguir els mateixos passos hem fet una excursió per l’illa i però no hem trobat res, però ens han passat les hores, i a més estàvem tant lluny del nostre vaixell…. Però de cop hem vist que uns pirates deixaven alguna cosa i, sabeu què? Eren les nostres màrfegues i els nostres sacs i ens hem hagut de quedar a dormir al mig del bosc i de moment no hem trobat els bons aliments per portar als pirates, demà quan ens llevem no sabrem que passarà….

I abans d’anar a dormir el nostre amic Adrià ens ha ensenyat a mirar el cel i ens ha explicat històries i llegendes meravelloses sobre els estels i els planetes. El que més ens ha agradat és la llegenda dels indis americans que per entrar a una tribu en concret havien de passar una prova. Havien de mirar al cel i veure la osa major i havien de dir quantes estrelles tenia la seva cua, si deien tres no era un bon caçador, però si deien quatre si que ho eren i podien entrar a formar part d’aquesta gran tribu d’indis americans.

L’Aventura continua, la #DruidaExperience avança!

Recordeu que podeu comentar a sota d’aquesta entrada!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

2 thoughts on “En Tarek, la illa misteriosa i el vibac! Colònies dia 3

  1. Joel ha dit:

    Mare meva quina aventura! Havere quina ens espera a nosaltres😃😉, estic molt nervioos!!
    Molt boniques les fotos!

    • Joel, als Dormilegues també us espera una gran aventura! Els joves de l’Esplai ja sou una aventura! Gràcies pel comentari, benvingut a la #DruidaExperience

Deixa un comentari