Missatge en una ampolla dels pirates Sellitars, colònies dia 2

El segon dia de les colònies, només aixecar-nos hem trobat totes les sales de la casa amb noms pirates, les habitacions són els camerots, els lavabos són la sortida de canons i el menjador és la taverna pirata.

Després hem descobert una ampolla amb un missatge dels pirates Sellitars a on ens explicaven que per ser bons pirates havíem d’aprendre a sobreviure a qualsevol lloc i en qualsevol situació.

L’Adrià, que treballa al riu, ha estat el que ens ha portat a descobrir tots els animalets del riu i ens ha explicat que reben el nom de macro-invertebrats, els hem caçat per conèixer-los i després els hem tornat al seu hàbitat.

La segona prova que ens han proposat els pirates Sellitars, ha estat fer una guerra de bombardes per descobrir el nostre esperit més guerrer, ens ho hem passat genial i ens embrutat també genials!

A la tarda i després d’un bany fresquet a la piscina, ja que avui ha fet molta calor, com a bons pirates hem creat la nostra pròpia indumentària: hem tenyit samarretes per personalitzar-nos la roba i així poder ser bons pirates!
La darrera prova, la de la nit, era la prova de intel·ligència per acabar amb el circuit de tot el dia! Havíem d’amagar un tresor! I sabeu què? Creiem que hem superat totes les proves!

Avui ha fet molta calor a Cal Pons, i per això hem estat tot el dia hidratant-nos! Hem begut molta i molta aigua i ens hem remullat molt i molt a la piscina! A més els infants creien que avui era la nit de Terror! Però aquesta no és la única història que s’han muntat! També ens han explicat que crèien que l’Ana s’havia menjat a la Marta i el Sergio li havia tret el peus a la Carol.

L’Aventura continua, això és la #DruidaExperience!

Ja sabeu que ens podeu fer comentaris a sota d’aquesta entrada!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s